Kokeile kuukausi maksutta

Muhkeita ansioita rakennustuoteteollisuudesta

Kone- ja laitevuokraukseen erikoistuneen Cramon toimitusjohtaja Vesa Koivula pääsi rakennustuoteteollisuuden miljoonaluokkaan 1,13 miljoonan euron ansioillaan Koneen entisen toimitusjohtajan Matti Alahuhdan kanssa.

Cramon toimitusjohtaja Vesa Koivula (vas.) ja Tikkurilan toimitusjohtaja Erkki Järvinen kuuluivat rakennustuoteteollisuuden parhaiten ansaitsevien joukkoon.

Maali- ja pinnoitevalmistaja Tikkurilan toimitusjohtaja Erkki Järvinen sai reilun 700 000 euron kokonaistulot. Seuraavaksi ylsi teräsrakennetoimittaja Normek-konsernin toimitusjohtaja Klaus Saarikallio 690 000 euron ansioillaan.

Betonisia valmisosia teollisuus-, toimisto- ja asuntokohteisiin valmistavan perheyritys Betsetin toimitusjohtaja Hannu Löytönen tienasi 470 000 euroa.

Eristysvalmistaja Parocin toimitusjohtaja Kari Lehtisen tulot olivat 430 000 euroa. Maaleja ja pinnoitteita valmistavan Teknoksen toimitusjohtaja Pekka Rantamäki taas sai 400 000 euron tulot.

Koskitukku-konsernin osaksi omistava Markku Koskinen kuittasi 320 000 euroa. Finnsementin toimitusjohtaja Kalervo Matikainen sai tuloja yhteensä 310 000 euroa. Ruduksen toimitusjohtaja Lauri Kivekäs tienasi 280 000 euroa.

Ikkuna-, ovi- ja lasiratkaisuihin erikoistuneen Skaalan toimitusjohtaja ja osaomistaja Markku Hautasen kokonaistulot olivat 180 000 euroa. Betonielementtivalmistaja Parman toimitusjohtaja Hannu Tuukkala tienasi yhteensä 170 000 euroa.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Muhkeita ansioita rakennustuoteteollisuudesta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat