Kokeile kuukausi maksutta

Palta hyväksyi sähköasennusalan työehtosopimuksen

Palvelualojen työnantajat Palta ry on hyväksynyt Sähköliiton kanssa tiistaina 16.12. saavutetun neuvottelutuloksen sähköasennusalan uudeksi työehtosopimukseksi. Sähköliiton hallitus hyväksyi ratkaisun jo tiistaina.

Palvelualojen työnantajat Palta ry on hyväksynyt Sähköliiton kanssa tiistaina 16.12. saavutetun neuvottelutuloksen sähköasennusalan uudeksi työehtosopimukseksi. Sähköliiton hallitus hyväksyi ratkaisun jo tiistaina.

Uusi työehtosopimus on voimassa 31.1.2017 saakka. Kustannusvaikutukseltaan uusi sopimus on keskusjärjestöjen välillä solmitun työllisyys- ja kasvusopimuksen mukainen.

Palta on tyytyväinen sopimuksen syntymiseen. ”Vaikka edellinen sopimuskausi päättyi jo syyskuun lopussa, neuvottelut käytiin rakentavassa hengessä”, Paltan varatoimitusjohtaja Tuomas Aarto toteaa.

Hän pitää hyvänä myös sitä, että neuvotteluprosessi vietiin läpi ilman työrauhahäiriöitä.

Paltan ja Sähköliiton välillä solmittavan Sähköasennusalan työehtosopimuksen lisäksi samalla toimialalla on ollut voimassa myös toinen, Sähköliiton ja Sähkötekniset työnantajat STTA ry välinen Sähköistysalan työehtosopimus. Myös sen voimassaolo päättyi 30.9. Neuvottelut jatkuvat Sähköliiton ja STTA:n ilmoituksen mukaan loppiaisen jälkeen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Palta hyväksyi sähköasennusalan työehtosopimuksen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat