YIT rakentaa hoivakiinteistöt Espooseen ja Kirkkonummelle

Juuritien hoivakoti Espoossa

YIT on aloittanut kahden hoivakiinteistön rakentamisen pääkaupunkiseudulla. Espoon Laaksolahteen toteutetaan 1 500 m2:n suuruinen vanhusten hoivakoti Vire Koti Huvilaharju, joka valmistuessaan elokuussa 2015 sisältää 40 ympärivuorokautisen palveluasumisen asuntoa kolmessa ryhmäkodissa.  Se on viimeinen kohde vuonna 2013 solmitusta kaupasta, jossa Trevian Asset Managementin hallinnoima Trevian Care Sub Fund II Ky osti YIT:ltä kolme hoivakiinteistöä. Kiinteistö on vuokrattu kokonaisuudessaan Mainio Vire Oy:lle, joka tulee vastaamaan hoivakodin toiminnasta.

Kirkkonummen Veikkolan alueelle rakennetaan muistisairaiden ja vanhusten hoivakoti Villa Kaskimäki. Hoivakiinteistön laajuus on 1 800 m2 ja se sisältää 40 asukaspaikkaa. Se valmistuu syyskuussa 2015. Kunnan vuokratontilla sijaitsevan kiinteistön omistaa Erikoissijoitusrahasto eQ Hoivakiinteistöt ja sen toiminnasta tulee vastaamaan Uudenmaan Seniorikodit Oy. Rakennettava kohde on osa aiemmin tiedotettua sopimusta Erikoissijoitusrahasto eQ Hoivakiinteistöjen kanssa.

YIT on erikoistunut erilaisten hoivahankkeiden kuten erityisryhmien palvelutalojen ja päiväkotien kehittämiseen, suunnitteluun ja rakentamiseen.

”Me yhdistämme toimijat ja tekijät, kehitämme kuhunkin hankkeeseen sopivan liiketoimintamallin ja hoidamme kaikki käytännön asiat. Hoivapalvelujen tuottaja on alusta lähtien mukana suunnittelussa, joka mahdollistaa toimintakonseptia parhaiten palvelevien tilojen toteuttamisen. Palvelumme laadusta kertovat vakioasiakkaat, jotka palaavat luoksemme yhä uudestaan tarpeittensa kanssa”, kertoo hankekehityspäällikkö Anne Suojoki YIT:ltä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT rakentaa hoivakiinteistöt Espooseen ja Kirkkonummelle”

Vastaa