Kokeile kuukausi maksutta

SRV myi kehittämänsä metrokeskuksen

SRV:n kehittämä Länsimetron Niittykummun metrokeskus on myyty OP-Vuokratuotto-erikoissijoitusrahastolle.

SRV:n kehittämä Länsimetron Niittykummun metrokeskus on myyty OP-Vuokratuotto-erikoissijoitusrahastolle.

Metrokeskuksen rakennustyöt ovat käynnistyneet kevään 2015 aikana ja kaupalliset tilat ovat valmiit avattaviksi syksyllä 2016.

Metrokeskukseen tulee 5 400 kerrosneliömetriä vuokrattavaa liiketilaa, johon tulee kaksi päivittäistavarakauppaa sekä muita liikkeitä ja palveluja. Suurimmat vuokralaiset ovat Kesko ja HOK-Elanto.

”Kaupan myötä rahastomme tukevoittaa kiinteistöomistuksiaan metroradan varrella viime viikolla julkaistun Kalasataman REDI-sijoituksen kera. Niittykummun metroaseman ympäristön asuntokanta lisääntyy tulevina vuosina runsaasti ja kohteeseen sijoittuville lähipalveluille löytyy hyvää kysyntää”, Pohjola Kiinteistösijoituksen toimitusjohtaja Markku Mäkiaho sanoo.

SRV toteuttaa Espoon Niittykumpuun metrokeskuskokonaisuuden, joka käsittää OP-Vuokratuotolle myydyn liikekeskuksen sekä 24- ja 12-kerroksiset asuintornit, joista korkeampi Niittyhuippu on valmistuessaan Espoon korkein. Niittykummun nykyinen ostoskeskus Niittytori jatkaa toimintaansa, kunnes uusi liikekeskus valmistuu syksyllä 2016. SRV:n tavoitteena on rakentaa asuntoja Niittytorin ostoskeskuksen paikalle. Myös Haukilahdenkadun itäpuolelle SRV suunnittelee asuinrakentamista yhdessä SATO:n ja Varman kanssa.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV myi kehittämänsä metrokeskuksen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat