Kokeile kuukausi maksutta

Skanska peruskorjaa Turun Normaalikoulun

Skanska on solminut Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n kanssa sopimuksen Turun Normaalikoulun peruskorjauksesta. Työt ovat alkaneet kesäkuun alussa, ja projekti valmistuu lokakuussa 2016. Urakan arvo on noin 18 miljoonaa euroa.

Skanska on solminut Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n kanssa sopimuksen Turun Normaalikoulun peruskorjauksesta. Työt ovat alkaneet kesäkuun alussa, ja projekti valmistuu lokakuussa 2016. Urakan arvo on noin 18 miljoonaa euroa.

Peruskorjaus sisältää kolmekymmentävuotiaan koulukiinteistön lähes täydellisen saneerauksen. Koulurakennuksen sisätilat, vesikatto ja koko talotekniikka uusitaan vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Peruskorjaus tehdään Suomen Yliopistokiinteistöjen ympäristöluokitus- ja sisäilmatavoitteiden mukaisesti Terve Talo -kriteerien pohjalta.

Turun Normaalikoulu valmistui vuonna 1980, ja sen on suunnitellut arkkitehti Björn Krogius.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska peruskorjaa Turun Normaalikoulun”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat