Kokeile kuukausi maksutta

Bernerin perheyhtiön hallituksen jäsen Kohtamäki ehdokkaana LVM:n kansliapäälliköksi

Liikenne- ja viestintäministeriön kansliapäällikön paikkaa seuraavalle viisivuotiskaudelle hakivat nykyinen kansliapäällikkö Harri Pursiainen, työ- ja elinkeinoministeriön osastopäällikkö Pekka Timonen, Lemminkäisen entinen toimitusjohtaja Timo Kohtamäki, Liikenneviraston osastopäällikkö Rami Metsäpelto ja seitsemän muuta hakijaa.

Timo Kohtamäki
Kuuntele juttu

Asiasta kertoi Iltalehti.

Kohtamäki on valtionhallinnon ulkopuolisista hakijoista se, joka tuntee infrarakentamisen parhaiten. Hän istuu liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin perheyhtiön Vallila Interiorin hallituksessa jäsenenä. Berner on hallituksen puheenjohtaja.

Kansliapäällikön virkakausi kestää viisi vuotta. Kansliapäällikön tehtävänä on johtaa, kehittää ja valvoa ministeriön sekä sen hallinnonalan toimintaa.

Liikenne- ja viestintäministeriön tehtävänä on edistää yhteiskunnan toimivuutta ja väestön hyvinvointia huolehtimalla siitä, että kansalaisten ja elinkeinoelämän käytössä on laadukkaat, turvalliset ja edulliset liikenne- ja viestintäyhteydet sekä alan yrityksillä kilpailukykyiset toimintamahdollisuudet.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Bernerin perheyhtiön hallituksen jäsen Kohtamäki ehdokkaana LVM:n kansliapäälliköksi”

  1. Liikkeenjohtajasta virkamieheksi ja vielä poliittisluoteiseksi sellaiseksi!? Onnistuisikohan muodonmuutos? Sinänsä olisi hyvä, että virkamieskuntaan tulisi tuuletusta ja miksei toisinkin päin. Vaan Kohtamäki taisi pelata mahdollisuutensa jo etukäteen kun meni – lehtitiedon mukaan – hakemaan virkaan kertomatta etukäteen rouva ministerille…

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat