Pyhännän Rakennustuote tuo markkinoille puukerrostalokonseptin

PRT-Forest -konserniin kuuluva Pyhännän Rakennustuote tuo alkuvuodesta markkinoille PRT-Pro -puukerrostalokonseptin.

PRT-Forest -konserniin kuuluva Pyhännän Rakennustuote tuo alkuvuodesta markkinoille PRT-Pro -puukerrostalokonseptin.

”Konsernissa olemme toteuttaneet vuosikymmenten varrella kymmeniätuhansia koteja, mutta vielä emme yhtään puukerrostaloa. Uskomme kuitenkin hyvään kasvupotentiaaliin puukerrostaloissa tulevaisuuden näkymien sekä tämän vuoden hyvän kysynnän takia”, Pyhännän Rakennustuotteen toimitusjohtaja Markku Koivuniemi sanoo.

”Tarkoituksenamme on tuoda markkinoille laaja puukerrostalokonsepti pitkälle jalostetuista puuelementeistä.”

Yhtiö toi viime keväänä markkinoille rakentamisen ammattilaisille suunnatut vakioidut PRT-Pro -puuelementtiratkaisut ja -palvelut. Yhtiö tarjoaa rakennusliikkeille, rakennuttajille sekä suunnittelijoille puuelementti- sekä massiivipuuratkaisuja toimisto-, asuin-, liike-, varasto-, maatalous-, teollisuus-, sekä hoiva- ja kokoontumisrakennusten toteuttamiseen.

”Ilahduttavaa on ollut huomata, että laaja valikoimamme vakioiduin puuelementtiratkaisuin on poikinut kysyntää, ja olemmekin toteuttaneet jo monia hankkeita eri toimijoiden kanssa sekä useita kohteita on myös rakenteilla.”

Pyhännän Rakennustuote on toteuttanut vajaan vuoden aikana muun muassa puutaloalueita, hoivakoteja, kouluja, seurakuntakeskuksen sekä terveyskeskuksen. ”Toimituslaajuus on näissä vaihdellut tuoteosakaupasta laajaan kehitysyhteistyöhön, jossa on etsitty molempien toimijoiden kannalta parhaat ratkaisut kyseiseen rakennushankkeeseen.”

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pyhännän Rakennustuote tuo markkinoille puukerrostalokonseptin”

Jätä kommentti