Kokeile kuukausi maksutta

YIT rakentaa OP-Vuokratuotolle kerrostaloja

YIT ja OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto ovat allekirjoittaneet sopimukset kolmen kerrostalohankkeen rakentamisesta ja esisopimukset kahdesta kerrostalohankkeesta pääkaupunkiseudulle, Tampereelle ja Vaasaan.

YIT ja OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto ovat allekirjoittaneet sopimukset kolmen kerrostalohankkeen rakentamisesta ja esisopimukset kahdesta kerrostalohankkeesta pääkaupunkiseudulle, Tampereelle ja Vaasaan.

Sopimusten kokonaisarvo on lähes 50 miljoonaa euroa, ja kohteisiin rakennetaan yhteensä noin 270 vuokra-asuntoa. Esisopimusten piirissä olevien kohteiden hankekohtaiset sopimukset allekirjoitetaan ennen kunkin kohteen aloittamista.

Kaikki kohteet on tavoitteena käynnistää vuoden 2016 aikana. Hankkeet toteutetaan YIT:n hallinnoimille tai omistamille tonteille yhtiön suunnitelmien mukaisesti. Kohteiden rakentaminen ei sido YIT:n pääomaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT rakentaa OP-Vuokratuotolle kerrostaloja”

Vastaa