Kokeile kuukausi maksutta

Eläkevakuutusyhtiö Elo myi kaksi kiinteistöä rahastolle

Fennian hallinnoima erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on ostanut Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elon omistamat kaksi toimitilakiinteistöä Tampereelta ja Vantaalta. Samassa yhteydessä rahasto osti useammalta taholta osakkeita Tampereella sijaitsevasta pysäköintilaitoksesta.

Fennian hallinnoima erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on ostanut Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elon omistamat kaksi toimitilakiinteistöä Tampereelta ja Vantaalta. Samassa yhteydessä rahasto osti useammalta taholta osakkeita Tampereella sijaitsevasta pysäköintilaitoksesta.
Kuuntele juttu

Tampereella Kaupin sairaala-alueella osoitteessa Biokatu 8 sijaitseva F-Medi II -toimistokiinteistö on pinta-alaltaan noin 5 000 neliötä ja Vantaan Koivuhaan kaupunginosassa osoitteessa Tikkurilantie 98 sijaitseva MotorCenter Avian liikekiinteistö noin 2 800 neliötä. Molemmat ovat monikäyttäjäkohteita, ja niissä on yhteensä 28 vuokralaista. Kiinteistöjen ostohetken käyttöasteet ovat 95,5 prosenttia ja 85,5 prosenttia. Erillisen Finn-Medi-parkkihallin osakkeet liittyvät oleellisesti F-Medi II -toimistokiinteistöön ja sen käyttöön.

”Molemmat kohteet ovat meille monikäyttäjäkohteina toivottuja, ja niiden sijaintipaikkakunnat täydentävät salkkutason allokaatiota juuri oikeaan suuntaan”, Fennia Varainhoidon rahastonhoitaja Elina Puhakainen toteaa.

”Kiinteistöjen myynti on osa Elon normaalia salkunhoitoa”, Elon kiinteistöjohtaja Antti Muilu sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Eläkevakuutusyhtiö Elo myi kaksi kiinteistöä rahastolle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat