Projektit Rakennuslehti Ei kommentteja

Consti remontoi Haikon kylpylää

Haikon Kartanon kylpylärakennuksessa on meneillään mittava remontti. Töistä vastaa Consti Korjausurakointi Oy.

Kokonaisvaltaisen remontin ensimmäisessä vaiheessa reilu vuosi sitten saneerattiin kylpylähotellin aulatilat. Toisessa vaiheessa saneerattavana ovat allas- ja saunaosastot, hoitolakerros sekä osa hotellihuoneista ja käytävistä. Osa töistä on jo valmistunut. Uudistettu allasosasto avataan yleisölle maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna, ja urakka kokonaisuudessaan valmistuu vapuksi.

Consti remontoi kylpylässä kaikkiaan noin 3 000 neliötä, ja urakan arvo on noin 2 miljoonaa euroa. Uudistuksen suunnittelusta vastaa julkisten tilojen sisustusprojekteihin erikoistunut Promakers Oy.

”Yhteistyömme etu on siinä, että suunnittelutyö ja remontin toteuttaminen ovat kulkeneet kaiken aikaa käsi kädessä. Molemminpuolinen joustavuus helpottaa kiireisessä aikataulussa pysymistä”, projektipäällikkö Riikka Fransila Promakersilta sanoo.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia