Kokeile kuukausi maksutta

YIT käynnistää ensimmäisen Puolan asuntohankkeensa Varsovassa

YIT käynnistää kerrostalokohteen rakentamisen Puolan Varsovassa Mokotówin alueella.

YIT käynnistää kerrostalokohteen rakentamisen Puolan Varsovassa Mokotówin alueella.

Käynnistettävä hanke on yhtiön ensimmäinen asuntohanke Puolassa ja samalla ensimmäinen suomalainen asuntohanke maassa. Nyt käynnistettävä kohde on Nordic Mokotów-nimisen hankkeen ensimmäinen vaihe, jossa rakennetaan 125 asuntoa. Ensimmäisen vaiheen arvo on noin 13 miljoonaa euroa ja se valmistuu syksyllä 2017.

Nordic Mokotów -hanke käsittää kokonaisuudessaan noin 300 asuntoa, joiden myytävä pinta-ala on noin 18 000 neliömetriä. Hanke toteutetaan kolmessa vaiheessa.

Rakennettava hanke sijaitsee vehreällä ja rauhallisella asuinalueella noin kuuden kilometrin päässä sekä Varsovan ydinkeskustasta että lentokentästä. Alueen palvelut ovat monipuoliset sisältäen muun muassa kauppakeskuksia, vapaa-ajan palveluita, päiväkoteja ja kouluja. Myös joukkoliikenneyhteydet ovat erinomaiset.

”Tarjoamme viihtyisiä asuntoja upealla sijainnilla Varsovassa. Haluamme erottua pohjoismaisella designilla, puisilla terasseilla, yksityisellä, maanalaisella pysäköintihallilla hybridi- ja sähköautoille, ja tarjoamalla mahdollisuuden asentaa sauna asuntoon. Uskon, että kiinnostus asuntojamme kohtaan tulee olemaan erinomaista”, kertoo Tomasz Konarski, YIT:n Puolan yhtiön toimitusjohtaja.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT käynnistää ensimmäisen Puolan asuntohankkeensa Varsovassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat