Kokeile kuukausi maksutta

Skanska rakentaa OP:n rahastolle asuntoja Lahteen

Skanska rakentaa OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahastolle 40 asunnon kerrostalon Lahden Malskin kortteliin.

Skanska rakentaa OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahastolle 40 asunnon kerrostalon Lahden Malskin kortteliin.

As. Oy Lahden Malskin Kuohun rakennustyöt perinteikkäällä Malskin alueella ovat jo käynnissä ja asunnot valmistuvat loppuvuodesta 2017.

”Mallasjuoman vanha alue on reilun kymmenen vuoden aikana muuttunut persoonalliseksi uusien kotien kortteliksi. Kiintopisteenä toimii kulttuurihistoriallisesti merkittävä punatiilinen panimorakennus, josta on tulossa myöhemmin luovien alojen Malskikeskus”, hankekehityspäällikkö Jukka Haaparanta Skanskasta kertoo.

”As. Oy Lahden Malskin Kuohu on ensimmäinen rakennuttamamme uudiskohde Lahdessa. Samalla hankimme myös kahdeksan asuntoa naapuriyhtiö Malskin Tammesta. Kohteiden mikrosijainti on erinomainen ja siten vahvasti rahaston strategian mukainen. Näiden lisäksi olemme sopineet Skanskan kanssa muutaman muun hankkeen toteuttamisesta, joiden osalta lopulliset kaupat tehdään kesän ja alkusyksyn aikana”, OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahaston salkunhoitaja Antero Tenhunen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska rakentaa OP:n rahastolle asuntoja Lahteen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat