Kokeile kuukausi maksutta

Kolme rakennusalan yritystä Kasvu Open -finalistien joukossa

Kolme rakennusalan yritystä on valittu kasvuhaluisten yritysten Kasvu Open -kilpailun finalistien joukkoon.

Kolme rakennusalan yritystä on valittu kasvuhaluisten yritysten Kasvu Open -kilpailun finalistien joukkoon.

Kelluvaan rakennustoimintaan erikoistunut helsinkiläinen Bluet Ltd (Marina Housing), pudasjärveläinen, esimerkiksi lasiliukuseiniin erikoistunut Profin ja pieksämäkeläinen vaativiin raideinfrapalveluihin erikoistunut Proxion ovat ainoat rakennusalan yritykset, jotka ovat selviytyneet 80 finaaliin valitun yrityksen joukkoon.

Kasvu Open -loppukilpailijoista noin puolet on startupeja ja puolet pidempään toimineita yrityksiä. Yritykset ovat jo saaneet pk-yritysten Kasvu Open -ohjelmassa sparrausta maksutta eri alojen asiantuntijoilta. Yrityksille oli tarjolla toimintakauden 2016 aikana 24 alueellista tai toimialakohtaista kasvuohjelmaa. Pääsykriteerinä ohjelmaan oli yrityksen kasvuhalu ja uskottava kasvusuunnitelma. Lista finalisteista löytyy tästä.

Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2014 lähtien. Loppukilpailutapahtuma järjestetään lokakuun lopussa Jyväskylässä. Kasvu Open on Keski-Suomen kauppakamarin kehittämä valtakunnallinen yrityskilpailu.

Täydennetty kolmannella yrityksellä Proxionilla 22.8.2016.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kolme rakennusalan yritystä Kasvu Open -finalistien joukossa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat