Kokeile kuukausi maksutta

Suurpellon keskus rakenteille Espoossa

NCC on käynnistänyt ostoskeskuksen rakentamisen Espoon Suurpellossa.

Liikekiinteistössä on vuokrattavaa liiketilaa reilut 4 500 neliömetriä ja se valmistuu marraskuussa 2017.

Uusi ostoskeskus rakennetaan kasvavan ja kehittyvän Suurpellon asukkaiden sekä lähialueiden arjen palvelujen tarpeisiin. Keskukseen tulee noin 10 uutta liikettä ja ne sijoittuvat kahteen kerrokseen.

Autoileville asiakkaille löytyy 150 autopaikkaa maantasosta. Nyt rakenteilla oleva ostoskeskus voi laajentua tulevaisuudessa.

”NCC:llä on vahva osaaminen kaupunkirakentamisessa. Nykyaikainen Suurpellon keskus täydentää kaupan ja palvelujen osalta merkittävästi Suurpellon monimuotoisen kaupunkikeskuksen kehittymistä. Kiinteä yhteistyö Espoon kaupungin kanssa sekä vuoropuhelu asukkaiden kanssa ovat olleet avainasemassa ostoskeskuksen kehittämisessä”, toteaa toimitusjohtaja Mika Soini NCC Property Developmentista.

”Ostoskeskus tulee vahvistamaan merkittävästi alueen palvelutarjontaa. Alueella on hyvät julkiset palvelut kuten joukkoliikenne, kolme uutta päiväkotia sekä Opinmäki, jossa toimii päiväkodin lisäksi sekä suomenkielinen että kansainvälinen koulu, kirjasto ja alueellinen liikuntakeskus”, kertoo Espoon kaupungin teknisen ja ympäristötoimen johtaja Olli Isotalo.

Keskuksen liiketiloista on vuokrattu noin 80 prosenttia ja sinne on tulossa muun muassa K-supermarket ja ravintola- sekä hyvinvointipalveluja.

Kohde toteutetaan kansainvälisen Breeam-ympäristöarviointijärjestelmän Very Good –tasoon.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Suurpellon keskus rakenteille Espoossa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat