Berner perustelee väyläyhtiön tarvetta väyläomaisuuden tasearvon kehittämisellä

”Tarvitaan pitkälle tähtäävää näkemystä, miten väyläomaisuuden tasearvoa kehitetään”, liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner sanoi torstaiaamuna Rakennuslehden ajankohtaisaamussa Finnbuild-messuilla Helsingissä.

"Tarvitaan pitkälle tähtäävää näkemystä, miten väyläomaisuuden tasearvoa kehitetään", liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner sanoi torstaiaamuna Rakennuslehden ajankohtaisaamussa Finnbuild-messuilla Helsingissä.

Hän korosti, ettei väyläomaisuuden arvo kasva itsestään, vaan sen kasvattamista täytyy suunnitella samaan tapaan kuin metsänhoitoa.

Taseesta puhuminen ei ole uusi asia. Berner korosti heti ministeriksi tultuaan, että väylätaseesta ja sen arvon säilymisestä täytyy huolehtia.

Berner pitää aiemmin ehdottamaansa väyläyhtiötä keskeisenä välineenä, kun pidetään väyläomaisuuden taseesta huolta. Esitys väyläyhtiöstä on tekeillä. ”Väyläyhtiö on keskeinen osa pohdintaa, silloin puhutaan taseen rakentamisesta.”

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Berner perustelee väyläyhtiön tarvetta väyläomaisuuden tasearvon kehittämisellä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat