Kokeile kuukausi maksutta

YIT käynnisti kahden hoivakodin rakentamisen

YIT on käynnistänyt Tenava-päiväkodin rakentamisen Espoossa ja Niemenrannan Johannes -hoivakodin rakentamisen Tampereella. Hankkeiden yhteenlaskettu arvo on noin 13 miljoonaa euroa.

Niemenrannan Johannes -hoivakodin rakentaminen alkoi Tampereella joulukuussa.

Hankkeet ovat osa ruotsalaisen kiinteistösijoitusyhtiö Hemsö Fastighets AB:n kanssa solmittua puitesopimusta yhdeksän hoivahankkeen rakentamisesta eri puolelle Suomea. Käynnistyvät kohteet ovat ensimmäiset puitesopimuksen piirissä toteutettavat hankkeet. Mikäli kaikki puitesopimuksen alaiset kohteet toteutuvat, niiden kokonaisarvo on noin 75 miljoonaa euroa.

Tenava-päiväkodin rakennustyöt ovat käynnistyneet jo lokakuussa, ja sen on määrä valmistua kesällä 2017. Uusia päivähoitopaikkoja syntyy noin 140 kappaletta. Tilojen käyttäjäksi tulee Suomen Tenava päiväkodit Oy, jonka omistaa norjalainen Norlandia Care Group.

Niemenrannan Johannes -hoivakodin rakentaminen on alkanut joulukuussa, ja sen on määrä valmistua loppuvuodesta 2017. YIT on solminut kohteesta vuokrasopimuksen Attendo Oy:n kanssa.

YIT:llä on Niemenrannan alueella rakenteilla myös toinen vanhemmalle sukupolvelle suunnattu hanke, omistusasuntokohteena toteutettava Nestorin Aarre, jonka rakennustyöt käynnistyivät jo vuonna 2015. YIT kehittää ja rakentaa monimuotoisia asumismahdollisuuksia erityisesti ikääntyville YIT Hoiva -konseptin mukaisesti.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT käynnisti kahden hoivakodin rakentamisen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat