Caverion toimittaa talotekniikkaa tanskalaiseen sairaalaan

Caverion ja tanskalainen pääurakoitsija 5E-BYG ovat sopineet talotekniikkatoimituksesta Aabenraan sairaalaan kakkosvaiheeseen.

Aabenraan sairaala Tanskassa.

Caverion vastaa projektin toteutuksesta seuraavilta osin: sähköistys, lämmitys, vesi ja viemäri, ilmanvaihto ja ilmastointi sekä turvallisuusjärjestelmät, mukaan lukien palo- ja murtohälytys-, kulunvalvonta- ja potilaskutsujärjestelmät.

Sopimuksen arvo on noin 14 miljoonaa euroa, ja kyseessä on Caverionin neljäs projekti Aaberaan sairaalaan.

Caverionin kolme aikaisempaa projektia Aabenraan sairaalalla saatiin päätökseen vuosina 2014–2015. Uusi projekti alkaa kesäkuussa 2017 ja päättyy syyskuussa 2020. Projekti kuuluu Caverion julkisen sektorin asiakassegmenttiin.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia