Työelämä Rakennuslehti Ei kommentteja

Arkkitehtitoimistojen Liitto nimitti uuden toiminnanjohtajan

Kalle Euro on nimitetty Arkkitehtitoimistojen Liitto ATL:n toiminnanjohtajaksi kesäkuun alusta alkaen.

Euro siirtyy tehtävään teknologia-startup Magic Add oy:n viestinnästä ja rahoituksesta vastaavan osakkaan tehtävästä. Aiemmin Euro on toiminut muun muassa johtavana osakkaana vaikuttamisviestintätoimistossa Rud Pedersen Public Affairs Company oy:ssä sekä Turun kaupungin elinkeinojohtajana.

Euron edeltäjänä toiminut Vesa Juola jäi samaan aikaan eläkkeelle. Juola toimi Arkkitehtitoimistojen liiton johdossa 20 vuotta.

”Vesa Juola on rakentanut Arkkitehtitoimistojen Liitosta alan tunnustetun ja merkittävän toimijan, tästä on seuraajan hyvä jatkaa. Kalle Eurosta liitto saa johtoonsa arkkitehtuurin merkityksen ymmärtävän, dynaamisen ja hyvin verkostoituneen yhteiskunnallisen vaikuttajan”, ATL:n hallituksen puheenjohtaja Jyrki Iso-Aho sanoo.

”Aloitan Arkkitehtitoimistojen Liiton toiminnanjohtajan tehtävät erittäin motivoituneena ja olen todella kiinnostunut tekemään yhteistyötä suomalaisten arkkitehtitoimistojen ja eri sidosryhmien kanssa”, Euro sanoo.

Arkkitehtitoimistojen Liitto ATL on vuonna 1988 perustettu alan edunvalvontajärjestö, jonka tarkoituksena on rakentamisen ja ympäristön laadun parantaminen arkkitehtipalveluja kehittämällä. Liitolla on yli 240 jäsenyritystä, joiden henkilöstömäärä on yhteensä yli 2100.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia