Talous Kiinteistöt Rakentaminen Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Ramirent myy teollisuuskiinteistön Norjassa

Ramirent on tehnyt sopimuksen yhtiön tällä hetkellä omistaman, Norjassa sijaitsevan kiinteistön myynnistä ja takaisin vuokraamisesta.

Sopimus on tehty yhden ostajan kanssa. Sopimus noudattaa Ramirentin periaatetta vuokrata yhtiön käyttämiä operatiivisia tiloja.

Tavanomaisten ehtojen mukaisesti kaupan odotetaan toteutuvan syyskuun 2017 loppuun mennessä. Kauppasumman odotetaan olevan yhteensä noin 15 miljoonaa euroa. Kaupan myötä Ramirent kirjaa arviolta 1,5 miljoonan euron suuruisen ei-vertailukelpoisen myyntivoiton Norjan segmentillä vuoden 2017 kolmannella neljänneksellä.

Sopimus kattaa Ramirentin käytössä olevan tontin ja tilojen myynnin sekä kiinteistön takaisinvuokraamisen Ramirentille pitkälle aikavälille. Hyvällä paikalla Oslon kaakkoispuolella Enebakkissa sijaitseva kiinteistö hankittiin vuonna 2016. Tavoitteena oli rakentaa moderni toimipiste, joka yhdistää neljä kalustokeskusta Oslon alueella samoihin tiloihin sekä parantaa toimitusketjun tehokkuutta ja asiakaspalvelun laatua.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia