Kokeile kuukausi maksutta

Karjalainen: Lieksan urheiluhallihanke etenee

Pohjois-Karjalan osuuskaupan hallitus on hyväksynyt Lieksan liikuntahallin rakentamista koskevaan esisopimukseen tehdyt muutokset. Lieksan kaupunginhallitus hyväksyi muutokset osaltaan jo maanantaina.

Pohjois-Karjalan osuuskaupan hallitus on hyväksynyt Lieksan liikuntahallin rakentamista koskevaan esisopimukseen tehdyt muutokset. Lieksan kaupunginhallitus hyväksyi muutokset osaltaan jo maanantaina.

Päätökset tarkoittavat, että liikuntahallihankkeessa päästään nyt nopeasti eteenpäin.

”Rakennustyöt voitaneen aloittaa ennen talven tuloa. Nyt projektin toteutus saadaan liikkeelle, jolloin myös aikataulut tarkentuvat. Rakentamisen aikatauluista tullaan tiedottamaan lisää sitä mukaa kun asiat täsmentyvät”, PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Karjalainen: Lieksan urheiluhallihanke etenee”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat