Kokeile kuukausi maksutta

Avain Palvelukodit osti yleishyödyllisiä hoivakoteja

KOY Kinkomaan Vitapolis on myynyt tytäryhtiönsä Vitapolis Asunnot oy:n Avain Palvelukodit oy:lle. Vuonna 2009 perustettu Vitapolis Asunnot on yleishyödyllinen yhtiö, joka on rakennuttanut Vitapoliksen kolme hoivakotia.

KOY Kinkomaan Vitapolis on myynyt tytäryhtiönsä Vitapolis Asunnot oy:n Avain Palvelukodit oy:lle. Vuonna 2009 perustettu Vitapolis Asunnot on yleishyödyllinen yhtiö, joka on rakennuttanut Vitapoliksen kolme hoivakotia.

Kolmessa hoivakodissa on noin 5531 neliömetriä ja 150 asukaspaikkaa. Avain Palvelukodeille siirtyneiden kiinteistöjen arvo on reilut 10 miljoonaa euroa. Vuonna 2012 valmistuneessa hoivakoti Rantalassa toimijana on Attendo. 60-paikkainen Hoivakoti Hannala rakennettiin vuonna 2013 Jyväskylän kaupungin käyttöön. Hoivakoti Paatela saneerattiin entisen lastensairaalan tiloihin vuonna 2013. Hoivakoti Paatelassa on toimijana Esperi Care.

Avain Palvelukodeilla on hoivakoteja 13 paikkakunnalla, ja nyt tehdyllä kaupalla yhtiö laajentaa toimintaansa Jyväskylän seudulle.

”Vitapoliksen tarjoamat palvelukodit sopivat hyvin meidän nykyisen kiinteistösalkkumme jatkoksi ja täydentävät tuotetarjontaamme Keski-Suomessa, jossa meillä ei aikaisemmin ole ollut palvelutaloja”, Avain Palvelukotien pääomistajan Avain Yhtiöiden toimitusjohtaja Perttu Liukku kertoo.

Avain Palvelukotien osaomistajana on keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Etera.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Avain Palvelukodit osti yleishyödyllisiä hoivakoteja”

  1. Eiköhän tämän ’yleishyödyllisyys’ termin voisi haudata.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat