YIT on yhdessä paikallisen yhteisyrityskumppaninsa Immocapin kanssa hankkinut noin 3,7 hehtaarin tontin Slovakian pääkaupungin Bratislavan keskustasta. Tontti sijaitsee Nove meston kaupunginosassa historiallisen vanhan kaupungin ja Ruzinovin kaupunginosan rajalla.

YIT hankki tontin isoa aluekehityshanketta varten Bratislavasta

YIT on yhdessä paikallisen yhteisyrityskumppaninsa Immocapin kanssa hankkinut noin 3,7 hehtaarin tontin Slovakian pääkaupungin Bratislavan keskustasta. Tontti sijaitsee Nove meston kaupunginosassa historiallisen vanhan kaupungin ja Ruzinovin kaupunginosan rajalla.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Yhtiöt kehittävät tontille monipuolisen asumisen ja toimitilojen kokonaisuuden. Hankkeen ensimmäisen vaiheen on suunniteltu käynnistyvän vuonna 2021.

Yhteisyrityksessä YIT ja Immocap muodostavat kumppanuuden 50 prosentin tasaosuuksin. Yhteisyritystä rahoittaa paikallinen pankki. Immocap on yksityisomisteinen slovakialainen kehittäjä, jolla on pitkäaikaista ammattitaitoa ja kokemusta menestyksekkäästä kaupallisten toimitilojen kehittämisestä.

Tonttihankinta tukee YIT:n strategiaa kasvattaa asumisen liiketoimintaansa CEE-maissa, kehittää toimivia kaupunkikortteleita tai -alueita ainutlaatuisilla sijainneilla yhdessä vahvojen ja yhteensopivien paikallisten kumppanien kanssa ja tuoda enemmän elämää kestäviin kaupunkiympäristöihin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT hankki tontin isoa aluekehityshanketta varten Bratislavasta”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi