Savonlinnan kaupunki ja Metsä Wood ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen, jonka mukaan Metsä Wood toteuttaa kymmenien miljoonien investoinnin Savonlinnaan.

YLE: Metsä Groupin miljoonainvestointi nytkähti eteenpäin

Savonlinnan kaupunki ja Metsä Wood ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen, jonka mukaan Metsä Wood toteuttaa kymmenien miljoonien investoinnin Savonlinnaan.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Lopulliset päätökset kertopuulinjainvestoinnista tekevät Metsä Group ja Savonlinnan kaupunginvaltuusto. Valtuuston päätettäväksi tulee muun muassa 52 miljoonan euron tehdasinvestointiin liittyvät määrärahat ja niiden takaukset.

”Jos tämä investointi Savonlinnaan tulee, niin kaupunki sitoutuu tekemään puolen miljoonan euron toimistotilainvestoinnin sekä puolen miljoonan euron pysäköintialuejärjestelyt. Nämä Metsäliitto tulee maksamaan Savonlinnan kaupungille aikanaan pääoma- ja käyttökuluvuokrina”, Savonlinnan kaupunginjohtaja Janne Laine sanoo.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “YLE: Metsä Groupin miljoonainvestointi nytkähti eteenpäin”

  1. Kummasta Savonlinnan kaupungin valtuusto päättää: 52 miljoonan määrärahojen järjestämistä ja takauksesta vai puolen miljoonan euron toimisto- ja paikoitusinvestoinnista? Vai molemmista? Mihin Metsä Group yleensä tarvitsee kaupungin apua? Luulisi, että Metsä Woodilla olisi muitakin rahoituskanavia. Näiden suuryritysten pitäisi toteuttaa investointinsa ilman yhteiskunnan tukea.

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi