Lahtelainen Stalatube investoi kasvuun ja kansainvälistymiseen voimakkaasti seuraavan kahden vuoden aikana.

Kasvuhakuinen Stalatube satsaa miljoonia Suomeen

Lahtelainen Stalatube investoi kasvuun ja kansainvälistymiseen voimakkaasti seuraavan kahden vuoden aikana.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Tiedotteen mukaan terästuotteita valmistava yritys varautuu kasvuun sekä Suomessa että Puolan Lodziin perustettavassa uudessa jatkojalosteita valmistavassa tehtaassa. Kahden vuoden ja 20 miljoonan euron investoinneista 70  prosenttia kohdistuu Suomeen.

”Yrityksen kasvu vaatii investointeja, muuten emme voi kasvaa uusille tuote- ja palvelualueille”, perustelee toimitusjohtaja Jukka Nummi suuria investointeja.

”Myös kustannustehokkuuden jatkuva parantaminen vaatii uudistumista ja rohkeitakin investointeja. Positiivinen viesti kasvussa on myös se, että tarvitsemme lisää alan ammattilaisia, sekä Suomessa että Puolassa.”

Suomessa Stalatube kasvattaa kapasiteettiaan ja keskittää toimintansa yhteen toimipisteeseen Lahdessa.

Puolassa yritys tekee työvaltaisempia jatkojalosteita. Ne suunnataan eritoten Keski-Euroopan markkinoille, joille toimitusajat lyhenevät.

Myynti- ja markkinointijohtaja Sami Packalén uskoo, että tehtyjen investointipäätösten avulla yrityksen kilpailukyky paranee varsinkin Euroopan ja USA:n markkinoilla. Myös kasvava toimitusnopeus tuo lisää kauppaa.

Otsikkoa muokattu klo 16.33.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kasvuhakuinen Stalatube satsaa miljoonia Suomeen”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi