Kokeile kuukausi maksutta

Arkkitehtitoimisto Innovarch sai uuden toimitusjohtajan

Kiinteistö- ja rakennusalan konsulttikumppani Vahanen-yhtiöt on valinnut arkkitehtitoimisto Innovarchille uuden toimitusjohtajan.

Kiinteistö- ja rakennusalan konsulttikumppani Vahanen-yhtiöt on valinnut arkkitehtitoimisto Innovarchille uuden toimitusjohtajan.

Tiedotteen mukaan Innovarchin toimitusjohtajaksi valittiin Vesa Pekka Erikkilä.

Vesa Pekka Erikkilä. Kuva: Vahanen

Erikkilä ryhtyy perehtymään Vahasen ja Innovarchin toimintaan sekä asiakkaisiin helmikuusta lähtien ja aloittaa päätoimisena toimitusjohtajana ja osakkaana kesäkuussa.

Tiedotteen mukaan Erikkilällä on monipuolinen kokemus rakentamisesta niin oman arkkitehtitoimiston kuin alan isojen yritysten kautta. Häneltä löytyy erityisosaamista esimerkiksi tietomallintamisesta, korjausrakentamisesta, ratarakentamisesta, toimitila- ja teollisuussuunnittelusta. Syvällinen ymmärrys monesta erikoisalasta on yksi syy siihen, miksi Erikkilä siirtyy Innovarchin toimitusjohtajaksi.

Urallaan Erikkilä on toiminut muun muassa Pasilan Tripla-hankkeen, Pasilan aseman sekä Opinmäen koulun pääsuunnittelijana, toteuttanut Olavinlinnan muutossuunnittelua sekä luotsannut jo opiskelijana perustamansa arkkitehtitoimisto Arkkitehdit Erikkilä Oy:tä, joka sulautuu kesäkuun alussa Innovarchiin.

Erikkilällä on jo visioita Innovarchin tulevaisuudelle. ”Innovarch tunnetaan perinteisesti kauppakeskusten suunnittelijana, mutta tänä päivänä yrityksellä on monta painopistettä, kuten asuntojen, koulujen ja päiväkotien kuin teollisuus ja logistiikkarakentamisessa. Niihin tullaan panostamaan, samoin liiketilasuunnitteluun ja toimitilarakentamiseen”, Erikkilä arvioi.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Arkkitehtitoimisto Innovarch sai uuden toimitusjohtajan”

  1. Onnea ja menestystä Vepelle tulevassa tehtävässä. Kokemusta ja osaamista löytyy.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat