Ruotsalainen Rejlers-konsultointikonserni sai uuden toimitusjohtajan

Ruotsalainen konsultointikonserni Rejlers on valinnut uuden toimitusjohtajan. Peter Rejler siirtyy toimitusjohtajan paikalta hallituksen puheenjohtajaksi.

Viktor Svensson siirtyi Rejlersin konsernijohtajaksi ÅF:stä. Kuva: Rejlers

Viktor Svensson siirtyi Rejlersin toimitusjohtajaksi ÅF:stä, jossa hän toimi ÅF:n johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2003 ja vuodesta 2015 ÅF Technology -divisioonan johtajana vastuualueenaan tuotekehitys, viestintäteknologia ja tietotekniikka. Hän aloitti tehtävässään Rejlersillä viime viikolla.

”Svenssonista Rejlers sai toimitusjohtajan, jolla on vahva käsitys Rejlersin strategiasta, markkinoista ja liiketoiminta-alueista. Hänellä on vankka kokemus ja asiantuntemus teknisestä konsultoinnista. Olen erittäin tyytyväinen siihen, että Viktor siirtyi Rejlersin toimitusjohtajaksi johtamaan siirtymistä digitalisaatioon sekä tehostamaan organisaation toimintaa ja siten luomaan lisäarvoa osakkeenomistajillemme”, Peter Rejler sanoo.

Peter Rejler kehitti 16 vuoden toimitusjohtajuutensa aikana Rejlersin yhdeksi Pohjoismaiden suurimmista teknisen alan konsulttitoimistoista, jolla on yli 2 000 työntekijää Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Häntä  ehdotetaan uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi yhtiökokouksessa toukokuussa.

Rejlers Finland Oy tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja ja kokonaistoimituksia teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers toimii Suomessa 18 paikkakunnalla. Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2016 oli noin 41,2 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä on noin 600 henkilöä. Rejlers AB on listattu NASDAQ OMX Tukholman Pohjoismaisella listalla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ruotsalainen Rejlers-konsultointikonserni sai uuden toimitusjohtajan”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat