Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Mervi Aholasta Sisäilmayhdistyksen toiminnanjohtaja

Diplomi-insinööri Mervi Ahola aloittaa Sisäilmayhdistyksen päätoimisena toiminnanjohtajana 15.3.alkaen.

Ahola on ollut Sisäilmayhdistyksen palveluksessa sisäilma-asiantuntijana vuodesta 2014. Ahola on työskennellyt myös Talotekniikkateollisuudessa ja Halton oy:ssä. Molemmissa paikoissa työtehtävät ovat liittyneet sisäympäristön tutkimiseen ja kehittämiseen.

Jorma Säteri kertoo tiedotteessa, että nyt on hyvä hetki siirtää kapula Aholalle. Säteri on viime vuodet hoitanut tehtävää osa-aikaisesti. Säteri työskentelee päätoimisesti Metropolia Ammattikorkeakoulussa Kiinteistö- ja talotekniikka -osaamisalueen päällikkönä.

”Sisäilmastoluokituksen päivitystyö on valmis ja Sisäilmastoluokitus 2018 ilmestyy toukokuussa. Viime vuoden merkittävä ponnistus oli myös osallistuminen ilmanvaihdon mitoitusta koskevien oppaiden laadintaan.”

”Tutkimukseen ja konsensukseen perustuvalle tiedolle on suuri tarve, nyt kun sisäilma-asiat ovat kaikkien huulilla. Rakennusten korjaustarpeen priorisointi pitää tehdä parhaan mahdollisen tiedon pohjalta ja käyttäjien huoliin pitää pystyä vastaamaan tehokkailla toimenpiteillä. Sisäilmayhdistys tekee jatkossakin yhteistyötä kaikkien hyvään sisäilmaan pyrkivien toimijoiden kanssa. Uutena toimintamuotona tulemme käynnistämään Hyvä sisäilma -suositusten laatimisen konsensustyöpajojen avulla. Loppukevään suurena hankkeena on kesäkuussa järjestettävä Roomvent&Ventilation 2018 -konferenssi, jonne odotamme noin 300 kansainvälistä osallistujaa”, Ahola kertoo tiedotteessa.

Sisäilmayhdistys on vuonna 1990 perustettu aatteellinen yhdistys, jonka toiminnan päämääränä on sisäilmaston parempi hallinta rakentamisprosessin aikana ja olemassa olevissa rakennuksissa.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia