YIT:n strategiajohtaja eroaa yhtiön palveluksesta

YIT:n strategia- ja kehitysjohtaja Jan Gustafsson on ilmoittanut eroavansa yhtiön palveluksesta siirtyäkseen toisen työnantajan palvelukseen.

YIT:n strategia- ja kehitysjohtaja Jan Gustafsson on ilmoittanut eroavansa yhtiön palveluksesta siirtyäkseen toisen työnantajan palvelukseen.

Gustafsson jatkaa tehtävässään lokakuun 2018 loppuun asti.

Hänen tehtävänsä jaetaan muiden YIT:n johtoryhmän jäsenten kesken. Johtoryhmän kokoonpanossa ei tapahdu muita muutoksia.

”Jan Gustafssonilla on ollut merkittävä rooli YIT:n ja Lemminkäisen fuusiossa ja uuden YIT:n rakentamisessa. Haluan kiittää Gustafssonia hänen merkittävästä panoksestaan yhtiön hyväksi”, toimitusjohtaja Kari Kauniskangas toteaa yhtiön tiedotteessa.

Oikeustieteiden maisteri Jan Gustafsson edustaa YIT:n johtoryhmässä Lemminkäisen puolelta tulleita johtajia. Hän ei ehtinyt työskennellä Lemminkäiselläkään kovin kauan, sillä hän aloitti yhtiössä henkilöstöjohtajana marraskuussa 2016.

Tätä artikkelia on kommentoitu 4 kertaa

4 vastausta artikkeliin “YIT:n strategiajohtaja eroaa yhtiön palveluksesta”

  1. Vaikka rahaa on toimarin mukaan tulossa kuokalla sisään? Outoa hyvin menestyvässä yhtiössä

  2. Eikö strategia ole jokaisen johtajan omalla vastuulla? Oikea päätös! Joissakin yrityksissä on kaupallisia johtajia. Ovatko muut johtajat epäkaupallisia?

  3. No, vastaan itse. Strategiajohtaja on nimike joka annetaan out placement tilanteessa. On kuulema hygienisempää hakea duunia, kun on kiva titteli, siis muuta kuin työtön. Oikeesti potkuista ei kannata häpeillä, kirpaisee kerran ja tullaan vahvempana ulos.

  4. olisko tehtävä ja titteli vaan kehitelty fuusiota varten, että homma näyttäis hyvin johdetulta.

Jätä kommentti