Kokeile kuukausi maksutta

Fescon osti Finpestonin liiketoiminnan

Kuivatuotevalmistaja Fescon on ostanut Finpeston oy:n liiketoiminnan.

Finpeston on vuonna 1993 Hyvinkäälle perustettu ja nykyisin Vihdin Ojakkalassa toimiva tulenkestäviä massoja valmistava yritys. Yrityksellä on tuotantolaitos Vihdissä, mutta tuotteiden valmistus siirtyy yrityskaupan yhteydessä Fesconin Hausjärven tehdasalueelle. Finpestonin liikevaihto oli viime tilikaudella 517000 euroa.

Liiketoimintakaupan myötä Fescon laajentaa tulenkestävien tuotteiden valikoimaansa ja pystyy tarjoamaan etenkin teollisuusyrityksille entistä laajemman palvelutarjooman.

”Fesconin tuotevalikoima kasvaa kuivatuotealalla, josta meillä on vahva kokemus entuudestaan. Pystymme entistä kokonaisvaltaisemmin palvelemaan myös metalliteollisuuden toimijoita, lämpölaitoksia ja tulisijateollisuutta perinteisten kotitalouksien tulisijojen lisäksi”, Fesconin toimitusjohtaja Kimmo Peltola sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Fescon osti Finpestonin liiketoiminnan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat