Kokeile kuukausi maksutta

Kojamo teki kaksi nimitystä johtoryhmäänsä

Kojamo on nimittänyt uuden asiakkuuksista vastaavan liiketoimintajohtajan sekä uuden omistuksista ja sijoituksista vastaavan liiketoimintajohtajan. Molemmat nousevat myös johtoryhmään.

Kojamo on nimittänyt uuden asiakkuuksista vastaavan liiketoimintajohtajan sekä uuden omistuksista ja sijoituksista vastaavan liiketoimintajohtajan. Molemmat nousevat myös johtoryhmään.

Kauppatieteiden maisteri Tiina Kuusisto aloittaa asiakkuuksista vastaavana liiketoimintajohtajana vuoden 2019 alkupuolella. Hän vastaa Kojamon asiakaskokemuksesta sekä myynti- ja palveluorganisaatiosta ja raportoi Kojamon toimitusjohtajalle Jani Niemiselle. Kuusisto siirtyy Kojamolle Elisasta, jossa hän työskenteli johtotehtävissä vuodesta 2009.

Toimitusjohtaja Jani Nieminen on väliaikaisesti vastannut myös asiakkuuksista edellisen asiakkuusjohtajan siirryttyä muihin tehtäviin yhtiön ulkopuolella.

Kauppatieteiden maisteri Ville Raitio aloittaa Kojamon omistuksista sekä sijoituksista vastaavana liiketoimintajohtajana 8.1.2019. Hän vastaa sisäisestä omistajaohjauksesta, kiinteistökehityksestä sekä transaktioista ja raportoi Kojamon toimitusjohtajalle Jani Niemiselle. Raitio siirtyy Kojamolle Aberdeen Standard Investmentsista, jossa hän toimi suorien kiinteistösijoitusten johtajana Pohjoismaissa ja Suomen maajohtajana. Raitio on ollut Aberdeenin palveluksessa vuodesta 2013.

Omistuksista ja sijoituksista vastaavan liiketoimintajohtajan tehtävä on uusi Kojamon johtoryhmässä. Kojamon investointi- ja kiinteistökehitystoiminnot siirtyvät Raition alaisuuteen. Kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen ja investointijohtaja Mikko Suominen raportoivat jatkossa Raitiolle ja jäävät välittömästi pois johtoryhmästä.

”Muutokset johtoryhmässä vahvistavat Kojamoa strategian mukaisen kasvun toteuttamisessa, parhaan asiakaskokemuksen rakentamisessa ja vuokrausliiketoiminnan onnistumisessa”, toimitusjohtaja Jani Nieminen sanoo tiedotteessa.

Uusien nimitysten myötä konsernin johtoryhmän kokoonpano tulee olemaan seuraava:

  • Jani Nieminen, toimitusjohtaja
  • Erik Hjelt, talousjohtaja
  • Irene Kantor, markkinointi- ja viestintäjohtaja
  • Tiina Kuusisto, liiketoimintajohtaja, asiakkuudet (aloittaa tehtävässään vuoden 2019 alkupuolella)
  • Ville Raitio, liiketoimintajohtaja, omistaminen ja sijoittaminen (aloittaa tehtävässään 8.1.2019)
  • Teemu Suila, kehitysjohtaja

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kojamo teki kaksi nimitystä johtoryhmäänsä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat