Fidelix ostaa ruotsalaisen mittausteknologiayrityksen

Rakennusautomaatioon erikoistunut Fidelix Holding oy on sopinut ostavansa ruotsalaisen EcoGuard ab:n koko osakekannan.

EcoGuard toimittaa kiinteistönomistajille pilvipohjaisia ohjelmistoja, antureita ja innovatiivisia mittausratkaisuja energiankustannusten seurantaan asuinkiinteistöissä. Yhtiön mittausratkaisut mahdollistavat lämpötilan-, veden- sekä sähkönmittauksen ja laskutuksen kulutuksen mukaan. Palvelu antaa kiinteistönomistajalle mahdollisuuden analysoida, optimoida ja laskuttaa käytetystä energiasta kulutuksen mukaan. Kiinteistönomistajan lisäksi sähkön ja veden kulutusta voivat analysoida palvelun avulla myös asuntokohtaisesti yksittäiset asukkaat.

EcoGuardin liikevaihto on 100 miljoonaa Ruotsin kruunua, ja se työllistää noin 50 henkeä. Kaupalla ei ole vaikutusta työntekijöihin kummassakaan yrityksessä. Fidelixin pro forma -liikevaihto on yli 40 miljoonaa euroa, ja yritys työllistää 280 henkeä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Fidelix ostaa ruotsalaisen mittausteknologiayrityksen”

Vastaa