Hannu Auringon ura jätehuollossa on ollut yhtä säännösmuutosta – ”Olemme menossa siihen, että jätettä ei enää muodostu”

Aurinko on työskennellyt kaatopaikkarakentamisen ja jätekäsittelyn parissa yli 20 vuotta.

Oulussa asuva Hannu Aurinko oli viime viikolla käymässä Vantaalla Väyläviraston uusiomateriaali-iltapäivässä, jossa käsiteltiin muun muassa lausuntokierroksella olevaa ohjetta nimeltä Uusiomateriaalien käyttö väylärakentamisessa. Kuva: Sari Gustafsson
EU antoi viime vuonna niin kutsutun end-of-waste-direktiivin, joka on toimeenpantava vuoden 2020 heinäkuuhun mennessä. Muutosdirektiivissä on muun muassa tarkennettu kriteerejä, joiden perusteella jäte lakkaa olemasta jätettä ja sille voi saada end-of-waste-statuksen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hannu Auringon ura jätehuollossa on ollut yhtä säännösmuutosta – ”Olemme menossa siihen, että jätettä ei enää muodostu””

Vastaa