Mikkeliläinen Suomen Talotekniikka -konserni sai uusia omistajia

STT-konserni on laajentanut omistuspohjaansa kahdella uudella omistajalla.

STT-konserni on laajentanut omistuspohjaansa kahdella uudella omistajalla.

Emoyhtiön uusiksi osakkaiksi ovat tulleet talotekniikkayhtiö Saipu ja it-palveluyrityksensä Inmicsin viime vuonna Telialle myynyt jyväskyläinen sijoittaja Jukka Autere. Hän on aiemmin sijoittanut muun muassa Lahdessa sijaitsevaan paloturvallisuusalan yritys Afireen, joka on erikoistunut sprinkleri- ja vesisumujärjestelmiin.

Kaikki STT:n nykyiset osakkaat jatkavat edelleen omistajina ja konsernin perustaja Arto Turunen jatkaa yhtiön toimitusjohtajana ja hallituksessa.

Uusi omistuspohja luo yhtiölle mahdollisuuden aiempaa voimakkaampaan kasvuun, jossa voidaan yhtiön tiedotteen mukaan hyödyntää esimerkiksi kokemusta digitaalisuudesta.

”STT -konserni on kehittänyt toimintaansa jatkuvasti sekä kasvanut hallitusti ja Saipu haluaa jatkossa olla mukana tukemassa kasvua. Omalla rakennusalan kokemuksellani pyrin vahvistamaan asiakaslähtöisyyttä siten, että jatkossakin STT-konserni olisi asiakkaidensa ensisijainen valinta”, STT:n hallituksen puheenjohtajaksi valittu Saipun toimitusjohtaja Kari Varkki kertoo.

Suomen Talotekniikka -konserni on erikoistunut uudis- ja korjausrakentamisen taloteknisiin töihin ja sen palveluihin kuuluvat LVI-, sähkö-, automaatio- ja energiatekniikan alat sekä kiinteistöjen teknisten järjestelmien suunnittelu, rakentaminen, saneeraus ja kunnossapito.

Yhtiön viime vuoden liikevaihto oli noin 50 miljoonaa euroa.

Konsernilla on yhteensä 300 työntekijää, joista 130 Mikkelissä. Sen toimipisteet sijaitsevat Mikkelin lisäksi Helsingissä, Mäntsälässä, Tampereella, Jyväskylässä ja Pieksämäellä.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Mikkeliläinen Suomen Talotekniikka -konserni sai uusia omistajia”

  1. Taas lisätään ulkomaalaisen työvoiman käytön määrää.
    Saipu on oikein edelläkävijä ko.hommissa.

Vastaa