Kokeile kuukausi maksutta

Ramirent ostaa Roclalta työmaatilaliiketoiminnan

Ramirent Finland on allekirjoittanut sopimuksen Rocla Solutions oy:n työmaatilojen vuokraukseen keskittyvän liiketoiminnan ostosta.

Rocla Solutionsin työmaatilaliiketoiminta on palvellut pääosin teollisuutta ja logistiikkayrityksiä.

Nyt julkistetun kaupan lisäksi yritykset vahvistavat entisestään yhteistyötään täyden palvelun vuokrauspalveluiden tarjoajana erityisesti suuremmille teollisuuden ja logistiikan asiakkaille.

”Yrityskauppa tukee erinomaisesti strategiamme toteutusta Suomessa. Rocla Solutionsin työmaatilat ovat moderneja ja hyvin varusteltuja ja täydentävät erinomaisesti työmaatilojemme tarjontaa”, Ramirent Finlandin toimitusjohtaja Mikael Kämpe sanoo tiedotteessa.

”Sopimus vahvistaa yhteistyötämme Ramirentin kanssa. Sisälogistiikan ratkaisut sekä niihin liittyvien digitaalisten palveluiden vahva kehittäminen ovat liiketoimintamme ytimessä. Sisälogistiikan osaamisemme yhdistäminen Ramirentin tarjonnan kanssa mahdollistaa entistä kattavampien ratkaisujen tarjoamisen asiakkaillemme”, Rocla Solutionsin toimitusjohtaja Jukka Viinikainen toteaa.

Ramirentin teollisuussegmentin asiakkaita ovat muun muassa telakat, metsä-, kaivos- ja terästeollisuus sekä öljy- ja kaasuteollisuus. Vuonna 2018 teollisuussegmentin osuus oli 18 prosenttia Ramirent-konsernin liikevaihdosta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ramirent ostaa Roclalta työmaatilaliiketoiminnan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat