Laatupäällikkö Minna Silvennoinen teki liian kovan maailmanennätyksen kahvakuulassa – vei motivaation lajiin

Kehittäminen on SRV:n laatupäällikkönä työskentelevän Minna Silvennoisen sydäntä lähellä. Työtehtävässään hän keskittyy muun muassa työmaiden auditointi-prosessien kehittämiseen, ja vapaa-ajallaankin hän haluaa kehittää itseään.

Minna Silvennoisen maailmanennätystulos kahvakuulan puolen tunnin puolimaratonissa on 400 toistoa. Kuva:: Minna Silvennoisen kotialbumi
Tätä hän on toteuttanut viime vuosina kahvakuulaurheilun parissa. Lajin kilpailuista hän on useiden Suomen mestaruuksien ohella pokannut viime vuonna MM-kultaa maailmanennätystuloksella rinnallevedon ja työnnön (oalc) puolimaratonissa sekä vuonna 2016 MM-hopeaa klassisen puolen tempauksessa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Laatupäällikkö Minna Silvennoinen teki liian kovan maailmanennätyksen kahvakuulassa – vei motivaation lajiin”