Kokeile kuukausi maksutta

Mitta hakee kunnianhimoisesti kasvua Pohjoismaista – ”Se on ollut meille positiivinen yllätys”

Suunnittelu– ja konsultointitoimistot tähyilevät Ruotsiin. Länsinaapuri on Pohjoismaiden suurin suunnittelu- ja konsultointimarkkina, ja mittausalan konsulttiyhtiö Mitta laajensi lahden yli vuonna 2017. Paraikaa tutkitaan aktiivisesti Norjan markkinoita.

Kuvistuskuva. Kuva: Mitta
Vuonna 1989 perustettu Mitta-konserni on tällä hetkellä Pohjoismaiden johtava mittaus-, kairaus- ja laboratoriopalveluja tuottava konsulttiyritys, joka on jatkanut voimakasta kasvuaan pääomasijoittaja Helmet Capitalin avustamana vuodesta 2015 lähtien.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Mitta hakee kunnianhimoisesti kasvua Pohjoismaista – ”Se on ollut meille positiivinen yllätys””

Viimeisimmät näkökulmat