Bonava gryndaa uuden asuntokohteen Tampereen Lielahteen

Bonava perustajaurakoi Tampereen Lielahden kotikortteliin nyt 52 asuntoa kuuteen kerrokseen. Asunto oy Lielahden Valon rakennustyöt ovat jo alkaneet ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin asuntoihin vuodenvaihteessa 2020–2021.

Kuva: Bonava

Erikoisuutena kohteessa on asukkaiden yhteiseen käyttöön suunniteltu oma yhteiskäyttöinen pihaverstas tarvikkeineen, jossa hoituvat niin erilaiset nikkarointi- ja maalaustyöt kuin suksien- ja pyöränhuolto. Yhteisessä korttelituvassa voi myös pitää esimerkiksi elokuvailtoja ja kisastudioita isollekin ryhmälle. Autoileville asukkaille tulee lisäksi autonpesupaikka painepesureineen.

Lielahden kotikortteli sijaitsee palvelujen naapurissa. Vain muutaman askeleen päästä löytyy Lielahtikeskus, josta on sisäkautta kulkuyhteys viereiseen Prismaan. Lielahtikeskuksesta löytyvät myös muun muassa kirjasto, terveysasema, neuvola ja palvelukeskus sekä lukuisia vaate- ja erikoisliikkeitä.

Lielahden Valo valmistuu vuokratontille. Sen omistaa Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahasto. Asuntojen tonttiosuus on lunastettavissa.

Bonava on rakentanut Lielahteen paljon. Yhtiö kertoi vastikään rakentavansa Nrepin rahastolle 103 asuntoa alueelle. Lielahden Valon valmistuttua Bonavan kotikortteli on yli 500 uuden asunnon valmis kokonaisuus.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bonava gryndaa uuden asuntokohteen Tampereen Lielahteen”

Vastaa