Assemblin teki jälleen yrityskaupat

Talotekniikkayhtiö Assemblin osti kylmälaiteasennuksia ja – huoltopalveluita tarjoavan yhtiön liiketoiminnot.

Suomen Kylmäpisteen omistaja ja Assemblinin uusi kylmähuoltopäällikkö Kristian Stenman (vas.) ja kylmähuoltopäällikkö Jukka Karjalainen. Kuva: Assemblin

Vuonna 2008 perustetun Suomen Kylmäpisteen osto vahvistaa Assemblinin asemaa kylmälaitemarkkinoilla. Yhtiö toimii Etelä-Suomen alueella ja sen liikevaihto on noin 1,5 miljoonaa euroa.

”Tämä yrityskauppa vahvistaa markkina-asemaamme jäähdytysalalla erityisesti julkishallinnon ja teollisuuden puolella. Saamme joukkoomme loistavan asiantuntijatiimin”, Assemblinin toimitusjohtaja Magnus Eriksson kertoo.

Suomen Kylmäpisteen palvelut kattavat kylmälaiteurakoinnin sekä huolto- ja korjaustyöt. Yritys myös myy ja vuokraa kylmälaitteita.

Suomen Kylmäpisteen perustaja Kristian Stenman on kolmannen polven kylmälaiteasentaja ja Suomen Kylmäpisteen omistaja ja toimitusjohtaja.

”Kipinän alalle sain omalta isältäni, jonka oppipoikana työskentelin nuoruudessani. Perustimme Suomen Kylmäpisteen vuonna 2008 ja nyt 10 vuoden jälkeen halusin lähteä kasvattamaan toimintaa sekä löytämään meidän tiimille uusia haasteita” Stenman kertoo.

Yritysosto ei aiheuta henkilöstömuutoksia ja toiminnot siirtyvät Assemblinin Lassilan toimipisteeseen Helsinkiin. Suomen Kylmäpiste jatkaa toimintaansa Assemblinin aputoiminimenä ja nykyinen toimitusjohtaja Kristian Stenman aloittaa Assemblinilla huoltopäällikkönä.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Assemblin teki jälleen yrityskaupat”

Jätä kommentti