Aedificalla jo lähes kaikki Hoivatilojen osakkeet

Belgialaisen Aedifican omistama Aureit Holding on saanut ostotarjouksella kerättyä 90 prosenttia Hoivatilojen osakkeista. Yhdessä pörssistä hankittujen osakkeiden kanssa Aureit Holdingilla on nyt 95,5 prosenttia Hoivatiloista.

Aureit Holding kertoo ostotarjouksen lopullisen tuloksen ylihuomenna torstaina. Mikäli ostotarjous toteutetaan, tehdään osakekaupat seuraavana päivänä. Kuvassa Hoivatilojen kohde Porissa.

Aureit on tarjonnut Hoivatiloista käteisenä 16,00 euroa osakkeelta. Aureit pidensi joulukuussa tarjoustaan kiinteistöyhtiö Hoivatiloista tammikuun 3. päivään, kun ostotarjouksen piti päättyä 13. joulukuuta. Sen piti päättyä alun perin jo 2. joulukuuta, mutta tarjousta pidennettiin marraskuun lopulla.

Aureit ilmoitti marraskuun lopulla, että ostotarjouksen toteutuminen edellyttää, että se saa haltuunsa yli 50 prosenttia Hoivatilan ulkona olevista osakkeista. Aiemmin vaatimus oli yli 90 prosenttia osakekannasta.

Tarjouksen hyväksymisaika alkoi 11. marraskuuta.

Aureit Holding kertoo ostotarjouksen lopullisen tuloksen ylihuomenna torstaina. Mikäli ostotarjous toteutetaan, tehdään osakekaupat seuraavana päivänä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Aedificalla jo lähes kaikki Hoivatilojen osakkeet”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat