Pilottikohde rakennettiin tuplavarmistuksilla – kouluun tulee kaksi rinnakkaista ilmanvaihtojärjestelmää

Lahden kaupungin Tilakeskuksen rakennuttama Launeen monitoimitalo Lähde luovutetaan tilaajalleen huhtikuussa. Noin 10400 neliömetrin modernin koulu- ja harrastekiinteistön toteutuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota kosteudenhallintaan.

 

Välitunti- ja ulkoliikunta-alueet sijaitsevat suojassa ajoneuvoliikenteeltä. (Kuva: Marko Taavila)
Skanska Talonrakennus oy:n urakoima kohde tulee palvelemaan varhaiskasvatusta, perusopetusta ja nuorisotyötä sekä paikallisia yhdistyksiä ja urheiluseuroja.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “Pilottikohde rakennettiin tuplavarmistuksilla – kouluun tulee kaksi rinnakkaista ilmanvaihtojärjestelmää”

  1. Jutusta jäi vaikutelma, että näin tehdään toimivia rakennuksia. Tilaaja on paneutunut huolella myös laatukysymyksiin. Työt tehdään pragmaattisesti ilman sen kummempia superlatiiveja tai muita ylisanoja. Voisi olla malliksi monille kuntarakennuttajille.

  2. Mitäs jos jatkokehittäisi ideaa ja rakentaisi samalla väistötilat rakennuksen viereen, tulevaisuuden ongelmia ja siitä aiheutuvia käytännön järjestelyjä helpottamaan. Se olisi sitä todellista Diplomi-insinööritiedettä.

Vastaa