Kokeile kuukausi maksutta

eQ perusti ensimmäisen asuntorahaston – sijoituskohteet pk-seudulla, Tampereella ja Turussa

Kohteena ovat kokonaiset kerrostalot ja tavoitteena on rakentaa noin 1 500 vuokra-asunnon rahasto.

eQ hakee asuntosijoituskohteita pääkaupunkiseudun ohella mm. Tampereelta.

eQ on perustanut ensimmäisen asuntorahastonsa. Erikoissijoitusrahasto eQ Asuntoihin on kerätty 33 miljoonaa euroa merkintäsitoumuksia, mikä tarkoittaa yli 100 miljoonan euron sijoituskapasiteettia.

Sijoitustoiminta on yhtiön mukaan käynnistetty ja varainkeruuta jatketaan syksyllä. Rahaston tavoitekoko on 100 miljoonaa euroa, mikä mahdollistaa yli 300 miljoonan euron sijoitukset asuntoihin.

eQ Asunnot sijoittaa asuntoihin Pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Kohteena ovat kokonaiset kerrostalot ja tavoitteena on rakentaa noin 1 500 vuokra-asunnon rahasto.

eQ Hoivakiinteistöt ja eQ Liikekiinteistöt -rahastoista poiketen eQ Asunnot -rahasto on tarkoitettu ainoastaan ammattimaisille sijoittajille ja se on rakenteeltaan suljettu.

”Asunnot ovat olennainen ja merkittävä osa kiinteistömarkkinaa ja vuokra-asuntomarkkina kasvaa edelleen. Sovittuja asuntokohteita on yli 30 miljoonalla eurolla Helsingissä, Vantaalla ja Tampereella. Lisäksi neuvottelut ovat pitkällä useista muista kiinnostavista kohteista”, kertoo eQ Varainhoidon kiinteistösijoitustoiminnan johtaja Tero Estovirta tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “eQ perusti ensimmäisen asuntorahaston – sijoituskohteet pk-seudulla, Tampereella ja Turussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat