Lehto rakentaa lähes 400 vuokra-asuntoa Kojamolle, joukossa puukerrostaloja

Asunnot rakennetaan Helsingin Vartiokylään sekä Espoon Nihtisiltaan, Niittykumpuun ja Nöykkiönlaaksoon.

Lehto ja Kojamo ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen 392 Lumo-vuokra-asunnon toteuttamisesta Helsingin Vartiokylään sekä Espoon Nihtisiltaan, Niittykumpuun ja Nöykkiönlaaksoon. Sopimukseen kuuluu yhteensä 11 kohdetta, joista kolme taloa on puukerrostaloja.

Espoon Nihtisiltaan rakentuu kaksi lamellitaloa sekä Niittykumpuun ja Helsingin Vartiokylään kolme pistetaloa. Lisäksi Espoon Nöykkiönlaaksoon Kojamo rakennuttaa kolme puukerrostaloa, jotka perustuvat Lehdon uuteen tilaelementeistä rakennettavaan, ekologiseen Deco-puukerrostalokonseptiin.

Asunnot valmistuvat vuosina 2021–2023.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehto rakentaa lähes 400 vuokra-asuntoa Kojamolle, joukossa puukerrostaloja”

Jätä kommentti