Skanska teki monivuotisen sopimuksen tiemerkintöjen ylläpidosta Pohjois-Pohjanmaalla ja Lapissa

Skanska Industrial Solutions oy ja Lapin ely-keskus ovat solmineet tiemerkintöjen palvelusopimukset Pohjois-Pohjanmaalle ja Lappiin. Palvelusopimukset ovat voimassa vuoden 2024 toukokuulle saakka.

Pohjois-Pohjanmaan alueella sopimus kattaa noin 2500 kilometriä massavaatimusteitä ja noin 3400 kilometriä maalivaatimusteitä. Lapin alueella sopimukseen kuuluu 1900 kilometriä massavaatimusteitä, joiden lisäksi tehdään myös noin 50000 neliömetrin verran muita töitä.

Sopimuksiin sisältyy sekä uusien merkintöjen tekemistä että vanhojen ylläpitämistä koko Pohjois-Pohjanmaan sekä Lapin ely-keskuksen alueilla. Tämän lisäksi teiden kuntotietoja mitataan ja raportoidaan tilaajalle. Työt alkavat kesäkuussa 2020.

”Palvelusopimukset ovat monivuotisia, mikä mahdollistaa tiemerkintöjen kehittämisen yhdessä tilaajan sekä palveluntuottajan kanssa. Aloitamme työt ylläpidon osalta kesäkuun aikana. Päällystyskohteiden tiemerkinnät tehdään päällystysurakoitsijoiden aikatauluja mukaillen”, tuotantopäällikkö Antti Hietakangas Skanskasta kertoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska teki monivuotisen sopimuksen tiemerkintöjen ylläpidosta Pohjois-Pohjanmaalla ja Lapissa”

Jätä kommentti