Caverionille puitesopimus Norjan poliisilta

Kiinteistötekniikkayhtiö Caverion tiedottaa Norjan poliisin rakennuksia turvaavaan teknologiaan liittyvästä puitesopimuksesta.

Kuva: Caverion

 

PFT:n (Norwegian Police Shared Services) ja Caverionin välinen puitesopimus kattaa tiedotteen mukaan turvallisuusjärjestelmien asennuksen ja ylläpidon, mukaan lukien kulunvalvonta, kameravalvonta ja hälytysjärjestelmät.

”Palvelutarjoajia arvioitiin laatu-, hinta- ja turvallisuusosaamisen näkökulmista. Caverion sai kokonaisuudessaan korkeimmat pisteet ja on ensisijainen valintamme kolmesta samantyyppisen puitesopimuksen allekirjoittaneesta toimijasta”, PFT:n yksikön päällikkö Marianne Haahjem sanoo tiedotteessa.

Puitesopimus kattaa kaikki PFT:n alaiset yksiköt, mukaan lukien Norjan poliisipiirit, maahanmuuttopoliisi ja poliisikoulu. Sopimuksen arvosta ei Caverionin tiedotteessa kerrota.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverionille puitesopimus Norjan poliisilta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat