SRV rakentaa rahastolle kaksi vuokrataloa Tampereelle

SRV ja Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöt ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen kahden vuokra-asuntokohteen ja pysäköintilaitoksen toteuttamisesta Tampereelle. Kohteiden rakentaminen alkaa keväällä 2021.

As.oy Tampereen Kalevan Komuutti ja Piironki. Kuva: SRV

Kahdeksankerroksiseen As.oy Tampereen Kalevan Komuuttiin tulee 65 asuntoa sekä liiketilaa ja 12-kerroksiseen As.oy Tampereen Kalevan Piironkiin 84 asuntoa. Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Lisäksi sopimus sisältää maanalaisen pysäköintihallin rakentamisen.

Nyt sovitut kohteet ovat osa Kalevan kaupunginosassa sijaitsevaa Kalevankulman korttelia, johon SRV suunnittelee yhteensä yli 400 asunnon rakentamista. Näistä on tähän mennessä julkistettu sopimukset kolmen asuinkerrostalon rakentamisesta. Ensimmäisen kohteen rakentaminen alkaa tammikuussa 2021. Suunnitteilla on sekä vuokra-asuntoja että omaperusteista asuntotuotantoa.

Kalevankulma on rakenteilla olevan ratikan yhden pääpysäkin kohdalla.

”Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöt sijoittaa strategiansa mukaisesti laajasti suomalaisiin kiinteistökohteisiin. Tampereen Kalevan sijoituskohde on hyvä lisäys rahaston kiinteistösalkkuun. Sijoituskohteen lähipalvelut ja julkisen liikenteen yhteydet ovat hyvät”, UB Suomi Kiinteistöt -rahaston salkunhoitaja Perttu Hokkanen kertoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV rakentaa rahastolle kaksi vuokrataloa Tampereelle”

Jätä kommentti