Kokeile kuukausi maksutta

Jukkataloilta myös oma hirsimallisto – kumppanina Kontiotuote

Alan pioneeri vastaa hirsirakentamisen kasvavaan kysyntään mallistolla, joka istuu myös kaupunkiympäristöön.

Hirsirakentaminen on myötätuulessa ja siihen on herätty myös pyhäntäläisessä valmistalotoimittaja Jukkatalossa. Yhtiö tuo markkinoille uuden muuttovalmiin Hirsijukka-malliston, joka tehdään yhteistyössä samaan PRT-Forest -konserniin kuuluvan Kontiotuotteen kanssa.

Mallistossa hyödynnetään Pudasjärvellä toimivan Kontiotuotteen painumattomia SmartLog-hirsiä, mikä helpottaa rakentamista, vähentää säätö- ja huoltotoimenpiteitä sekä mahdollistaa myös isojen ikkunoiden asentamisen. Lisäksi hirsi on heti asennuksen jälkeen pintakäsittelyä vaille valmis seinäpinta.

Hirsijukka-mallisto on saatavilla avaimet käteen -toimituksena ja haluttaessa myös sisustuspalvelulla.

Jukkatalo oy toimittanut valmistaloja yli 50 vuotta kokemuksella ja toteuttanut tähän mennessä yli 30 000 taloa. Se rakentaa vuosittain noin 500 uutta kotia. Yhtiö on valittu 12 kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talopakettimerkiksi. (Päivitetty 2.12. ja korjattu Jukkatalojen kotipaikkakunta.) 

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Jukkataloilta myös oma hirsimallisto – kumppanina Kontiotuote”

  1. Jukka talot Järvenpääläinen? Eikös se tule Pyhännältä..?

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat