Sami Korhonen NRC Groupin Rautatierakentaminen-divisioonan johtoon

Rakennusinsinööri, kauppatieteiden maisteri Sami Korhonen aloittaa maaliskuun lopulla NRC Groupin (entinen VR Track) Suomen maayhtiön Rautatierakentaminen-divisioonan johtajana ja johtoryhmän jäsenenä.

”Uskon NRC Groupin innostavaan visioon olla tulevaisuuden infra-alan halutuin yhteistyökumppani ja työnantaja sekä vahvaan pohjoismaiseen kasvustrategiaan. Minua inspiroivat NRC Groupin nopeasti kehittynyt organisaatio ja yrityksen vahva panostus infrarakentamisen ympäristöystävällisyyteen sekä lähivuosina alkaviin ratahankkeisiin”, Korhonen sanoo.

Korhonen on toiminut SRV:n infrarakentamisen johtajana sekä SRV Infra oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2014 lähtien. Tätä ennen hän työskenteli projektijohtajana Destiassa.

NRC Group on vastikään eriyttänyt rautatie- ja raitiotierakentamisen erillisiksi divisioonikseen. Rautatierakentamisen divisioona kattaa rautatierakentamisen lisäksi myös raideinfran ulkopuolista infrarakentamisesta ja sähkörakentamista eri puolilla Suomea.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sami Korhonen NRC Groupin Rautatierakentaminen-divisioonan johtoon”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat