Arkkitehdit suunnittelivat poikkeuksellisen kohteen ja se sai poikkeuksellisen vastaanoton

Avarrus Arkkitehdit suunnitteli massiivitiilestä uuden talon, jossa on painovoimainen ilmanvaihto. Kansa hullaantui. ”Ei tällainen palaute ole tavallista”, arkkitehti Pauli Siponen sanoo.

Avarrus Arkkitehtien suunnittelija Atte Aaltonen (vas) ja arkkitehti Pauli Siponen Punavuorenkadulla sijaitsevassa toimistossaan. Kuva: Jussi Helttunen
Runsas vuosi sitten julkisuudessa esiteltiin suunnitelmia uudesta kerrostalosta, joka rakennettaisiin kuin vanha kerrostalo.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Arkkitehdit suunnittelivat poikkeuksellisen kohteen ja se sai poikkeuksellisen vastaanoton”

Viimeisimmät näkökulmat