Kokeile kuukausi maksutta

NCC Buildingin uusi johtaja tulee Rambollilta

Kari Onniselkä on nimitetty NCC Building Suomen maajohtajaksi.

Onniselkä siirtyy NCC:lle Rambollilta, missä hän toimii tällä hetkellä Ramboll Finlandin toimitusjohtajana.

Nykyinen NCC:n maajohtaja Mika Soini jatkaa NCC:llä pohjoismaisessa vanhemman neuvonantajan roolissa.

Onniselällä on kattava kokemus sekä kotimaisten että kansainvälisten organisaatioiden johtamisesta ja kehittämisestä. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

Onniselkä aloitti Ramboll Finlandin toimitusjohtajana kesäkuussa 2016. Rambolliin hän siirtyi Comptelilta, jossa hän työskenteli globaaleista palveluista vastaavana johtajana ja johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2011 ja vastasi yhtiön Intelligent Data –liiketoimintayksiköstä vuodesta 2015 alkaen. Sitä ennen hän työskenteli johtavissa tehtävissä esimerkiksi Nokialla ja VM-datalla (nykyisin CGI).

”NCC:n uusi strateginen suunta ja kulttuurimatka inspiroivat minua. Yhtiön tavoite tulla dataohjatuksi rakennusliikkeeksi on mielestäni tärkeä tavoite koko toimialan kehityksen kannalta. Odotan kovasti sitä, että pääsemme yhdessä kehittämään tiedolla johdettuja rakennusprosesseja, jotka kasvattavat samalla nykyistä osaamista ja hyödyttävät siten koko NCC:n asiakaskuntaa”, Onniselkä sanoo nimitystiedotteessa.

Onniselkä tuntee entuudestaan NCC:n Suomen toimintaa, sillä Ramboll on mukana useissa yhtiön projekteissa asuntokohteista We Landiin, Oopsiin ja Nextiin.

”Uskon, että tuloshakuisella ja sitouttavalla johtamistyylillään Kari onnistuu tehtävässään vakauttaa ja ylläpitää NCC:n markkinapositiota sekä parantaa rakennustoimintojemme kannattavuutta Suomessa, NCC Building Nordics -liiketoiminta-alueen johtaja Catarina Molén-Runnäs kertoo.

Onniselkä aloittaa uudessa tehtävässään tämän vuoden heinäkuun alussa.

Tämä on jo toinen merkittävä johtajavaihdos Rambollista, sillä Markku Moilanen siirtyy YIT:n toimitusjohtajaksi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC Buildingin uusi johtaja tulee Rambollilta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat