Kokeile kuukausi maksutta

Eristevalmistaja Finnfoam kasvaa Ruotsissa yritysostolla

Yrityksen mukaan se vahvistaa kaupalla kilpailukykyään ja kasvuaan.

Salolainen muovipohjaisten lämmöneristeiden valmistaja Finnfoam kasvaa Ruotsissa ostamalla Cellterm AB:n koko osakekannan.

Tiedotteen mukaan Järjestelyllä Finnfoam-konserni vahvistaa kilpailukykyään ja kasvuaan homehtumattomien muovieristeiden valmistajana Itämeren markkina-alueella.

Ruotsalainen Cellterm AB on vuonna 2013 perustettu EPS-eristevalmistaja, joka on tuottanut eristeitä vuosittain reilu 150 000 kuutiota. Yritys on keskittynyt yläpohjien ja alapohjien sekä ulkopuolisen eristämisen EPS-eristeisiin.

Tiedotteen mukaan Cellterm AB:n sijainti Ruotsin eteläosassa, Markarydissä vahvistaa Finnfoam-konsernin tehdasverkostoa. Kaupan myötä konserni parantaa kasvumahdollisuuksiaan sekä palvelu- ja tuotevalikoimaa erityisesti Ruotsin eteläosan asiakkaille.

”Ruotsissa EPS-eristeillä on merkittävä rooli ja se onkin pakko olla tuotevalikoimassa, jos haluaa pärjätä kilpailussa. Kristinehamnissa me olemme jo alusta asti valmistaneet XPS-eristeiden lisäksi myös EPS-eristeitä, mutta niiden kuljetus Etelä-Ruotsiin ei ole kannattavaa”, Finnfoamin toimitusjohtaja Henri Nieminen kertoo.

Vuonna 2019 Finnfoam-konsernin liikevaihto oli noin 120 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa yli 250 henkilöä.

Yrityksen pääkonttori, tehdas ja tuotekehitysyksikkö sijaitsevat Salossa. Lisäksi Finnfoam Oy:llä on tehtaat Ruotsissa, Virossa, Liettuassa ja Espanjassa. Tytäryhtiö Styroplast Oy sijaitsee Valkeakoskella.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Eristevalmistaja Finnfoam kasvaa Ruotsissa yritysostolla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat